Vinteropplag / Lager

Vinteropplag / Lager

Mange av våre oppføringer under kategoriene “Slipp / Verksted”, “Marinaer”,
“Norske båtforhandlere” med flere tilbyr også vinterlagring – Benytt derfor vår søkemotor øverst til høyre og søk på “Vinterlagring”, “vinterkonservering” el. lign.

ABL Båt og fritid – Litlebergen / Frekhaug. Vinterlagring og service.

Asker Marina AS.TROLIG OSLOFJORDENS BESTE OPPLAGSMULIGHETER. Nå har vi plass til over 250 båter innendørs – varmt eller kaldt.

Bakken Motor.På vårt autoriserte servicesenter tilbyr vi utendørs vinteropplag av båter samt profesjonell service og reparasjoner på utenbordsmotorer og innenbordsmotorer.

Bergen Maritim.Vårt vinterlagringsanlegg er spesielt laget for å ta vare på din båt gjennom vinteren. Båten løftes fra vannet med spesial marinetruck. Den høytrykk spyles, grov vaskes og konserveres før den plasseres direkte i ”hyllen” i oppvarmet, tørr lagerhall. Vi håndterer og lagrer båter opp til 50 fot.

Bever Marin.Inkluderer høytrykksspyling av båt og motor over og under vannlinje, syre-vasking av vannlinje samt lading av batteri (kun ett batteri).

Bunnefjorden slipp.Bunnefjorden slipp har ledige plasser på land til vinteropplag, og ledige plasser i brygga i vintersesongen.
Ved vinteropplag på land vil båtene vil tas opp med slipp tralle og deretter løftes på plass med mobilkran.

Båtens Beste.Du kan levere båten inn til oss når båtsesongen er over. Vi tar service på motoren, bunnsmører, vasker, polerer, vinterkonserverer og fikser eventuelle skader. Når våren kommer og solen titter frem henter du båten hos oss, klar for en ny sesong med båtidyll og sommerkos.

baatdekk.no.Noen ekstra grep før vinteren setter inn, kan lønne seg.

Coverworks. Tilbyr mobile tildekkingstjenester med krympeplast til båter som står lagret hjemme eller på marina.

Gressvik Marina AS.Vi tar vare på båten din! Gressvik Marina Service har ca. 250 båter i vinteropplag. Vi tilbyr vinteropplag i varmtlager, kaldtlager og utelagring.

Grimstad Bådsenter AS.Innendørs vinteropplag av båter og motorer er en tjeneste vi yter for våre kunder. Vårt opplagssenter i Østerhus Indurstriområde i Grimstad består av fire haller på totalt 5100 kvm og en kapasitet på 465 båter.

Grundvik Marina.Innendørs båtopplag (vinteropplag) på Hurum. Vi befinner oss én time fra Oslo og Drammen og er plassert i nærheten av Son, Moss, Horten og Holmestrand

Halden Seilforening.Halden Seilforening disponerer plasser i Eskeviken for vinteropplag.

Hasla Marine senter.Vi har 5 store frostfrie haller på til sammen 12000 kvadratmeter med plass til tilsammen 300 båter lagret innendørs i frostfri oppvarmet hall.

Holmen Slipp AS. På Holmen Slipp har vi plass til over 450 båter i vinteropplag. I tillegg til tradisjonelt vinteropplag tilbyr vi totalløsninger.

Holmen Yachtværft.Vi kan ta imot båter inntil 60 fot og ca. 30 tonn for vinteropplag på land.

Horten Båtsenter AS.Sjekk av båt og prøvekjøring etter vinteropplag kr 1050,- pr time. Materiell kommer i tillegg.

Jarlsomarina AS.Vi tilbyr deg opplag ute, eller i våre topp moderne oppvarmede haller inne. Vi tar på oss alt fra motorservice til polering slik at når du henter båten din er den i topp stand både teknisk og kosmetisk.

Jeløy Båtforretning.Vinteropplag, service, reparasjoner, salg av båt og båtutstyr.

Kaldnes Maritime – Tjøme. Innendørs vinteropplag og motorverksted.

Kavringen.Sjøsenteret Nesodden har ca 210 opplagsplasser på land, hvorav ca 40 innendørs. Vår store kran har en løftekapasitet på inntil 12 tonn. Det er ikke nødvendig med nedrigging av seil båter.

Lindøya Slipp AS.FROSTSIKRING OG VÅRKLARGJØRING

Marina Service AS – Kragerø. Tilbyr vinterlagring inne og ute, service med mer.

Marin Elektro AS – Farsund. Vi har ca 1600m2 med lagerplass for innendørs lagring av båter. Vi tar båter opp til 45 fot. Under vinterlagringen kan du få utført vedlikehold og reparasjon av båt – motor og utstyr.

Moss båt og Motor AS.Vi tilbyr komplett vinteropplag av båt opptil 26 fot.

mossbaatservice.no.Vi tar våre på båten din når sommeren er over

OceanMaster. Vi tilbyr komplett kaldt båthotell i tørre og saltfrie omgivelser, ute pakket i krympeplast eller under tak.

Opplag Oslo AS. Tofte Strand Næringspark rett ved vannkanten ytterst i Oslofjorden.Her disponerer vi rundt 15.000 m2 uteareal, og ca 12.000 m2 innendørs lagringskapasitet, fra helt enkle RUB haller til over 2000 m2 oppvarmet og isolert innendørs lagringsareale. Området er fyisk sperret med bom, kameraovervåket og intern aktivitet døgnet rundt sørger for at det alltid er folk på området om noe skulle dukke opp.

Oksenøya Marina.Oksenøya Marina Service AS tilbyr innendørs båtplass i båthotellet ved Oksenøya Marina sommer og/eller vinter.

padda.no.-Vinteropplag og vinterhavn

Ragnar Ringstad AS. Vi tilbyr vinteropplag for båter i Fredrikstad både innendørs og utendørs for båter inntil 25 tonn og 50 fot, og har samarbeidspartner for større båter.

Sarpsborg Marina.Sett den på vinteropplag hos Sarpsborg Marina. Vi tilbyr vinterkonservering og vinterlager innendørs med plussgrader.

Skjærhalden Marina.Uansett type båt, vi hjelper deg med vinteropplag, kontakt oss i dag for et godt tilbud på vinteropplag til din båt.

Skjelsbo.Med et bredt tilbud som dekker alle dine behov enten du vil ha en nøkkelferdig løsning der du leverer båten i bryggen om høsten og henter den ferdig vasket, stoffet, polert og med service av motor og eventuelle reparasjoner og monteringer tatt hånd om mens båten

Sonskilen Båthavn AS – Son. Sonskilen Båthavn disponerer et stort område for vinteropplag av båter. Her kan du lese om deres tilbud, og få gode tips om hva som kreves av et godt vinteropplag.

Stathelle Marina.Vi har stor opplagsplass med kapasitet for ca. 230 båter. (innendørs og utendørs)

Stavanger Seilforening.Stavanger Seilforening disponerer i dag femti krakker for båter i opplag. Med de begrensninger som ligger i tilgjengelig areal så betyr det at båtene må stues forholdsvis tett.

Strømneset Naustlag. Finere vinteropplag en dette finnes vel knapt på kysten. Her taes det sikte på å få til et kjempefint miljø for alle båtglade på Hemnskjel.

Thor R. Nilsen AS – Langesund. 1500 kvm til opplag, salg av båter med mer.

Triex AS – Båt og motor.Det er opp til båteieren hva som skal utføres, men vi anbefaler full motorservice, vask og polering av skrog, smøring av kontrollwirer og kontroll av bunnstoff.

Ullern Båtforening .Båtforeningen har 118 plasser med bobleanlegg for isfri vinterplass i brygge 1 ,2 og 5. Fordelen med å ligge på vannet om vinteren er at man slipper å vente på å komme ut om våren, og for seilbåter at man slipper å ta ned masten.

velihavn.no.Nå er det på tide å tenke høst og vinter. Her har vi samlet noen som tilbyr vinteropplag. Sjekk gjerne også våre tips til hva du bør tenke på når du skal lagre båten for vinteren