Hjemmesider

Norske båtrelaterte hjemmesider

Birkey’s Vessel Web Site. Bilder av diverse båter/skip.
Cajus & Elyana. To vakre klassiske motorbåter bygget i 1953 og 1964.
Line Larsen. Gode hjemmesider med mengder av stoff om seismikk til sjøs. Hjemmesiden er skrevt på engelsk.

larship.no Velkommen til Larship.no, din maritime nettside for fengslende historier, fantastiske bilder og engasjerende filmer. Plattformen vår er dedikert til å vise frem den rike historien og kulturen til den maritime industrien gjennom en rekke multimedieinnhold.
Møgster’s Hjemmeside.
En side med mange maritime linker, samt en del bilder fra ombyggingen av en Fairline 43.
Najad Blue.
Seil med Berith og Frank og les Deres reisebrev.
Per-Gunnar Thoresen. En meget omfattende hjemmeside med mye båtrelatert stoff. Her kan du lese om alt fra installasjon av nye vinduer i båt til design av båt.
Selvbygd katamaran på tur. Voksent par i 60 årene på tur med selvbygd katamaran. Reiste fra Kristiansand 5 august 2013. Overvintrer i Alicante og fortsetter til Tyrkia til våren 2014.
I tillegg vil sidene inneholde tips og erfaringer som vi ønsker å dele med andre.
Trudelutt. Hjemmesiden til en Saga 27, turer, linker, bilder og historier. Koselige sider. Anbefales.
Wikingboat. Vi er tre glade Wikingeiere som har startet en klubb for alle som eier en Wikingboat 21, 26 el. 28. Dette er en hyggeklubb og det er gratis å være med.

Utenlandske

Comfortina 32eren. Tysk!

elida

Elida, alle Kristnes Båt, har seilt i snart 50 år med det glade budskap: Joh. 3:16. Gjennom glad sang og musikk fra ungdom i alle aldre, lyder evangeliet langs kysten fra Finskebukten til Stadt. I løpet av denne tiden, har det som begynte med en visjon i Sverige, spredd seg til mer enn 20 land. Elida kom til Norge første gang i 1982.