Hjemmesider

Norske båtrelaterte hjemmesider

Birkey’s Vessel Web Site. Bilder av diverse båter/skip.
Bud i Romsdal. En fin startside for de som vil vite mer om fiskeværet Bud.
Cajus & Elyana. To vakre klassiske motorbåter bygget i 1953 og 1964.
Fembøringene. Åfjordfembøringene «Tidens Arv» og «Storskarven» er bygget som et forskningsprosjekt for å styrke kunnskapen om vår norrøne tradisjon. De brukes på leirskoler og gleder tusenvis av elever hvert år. Fembøringene er fullt utstyrt med flytedresser til medseilere, for seilas i all slags vær ! «Fortuna» er en Hardangerjakt på 43 fot – bygget i år 2002
Fishtail. Et nettsted for deg som liker å lese om langturseiling.
Karmsundet. Per Sund har på sine sider en mengde bilder fra Karmsundet. Bilder av blandt annet et 100 talls passerende båter.
Line Larsen. Gode hjemmesider med mengder av stoff om seismikk til sjøs. Hjemmesiden er skrevt på engelsk.
MorMajor. Hyggelig hjemmeside om Nidelv 28
Møgster’s Hjemmeside.
En side med mange maritime linker, samt en del bilder fra ombyggingen av en Fairline 43.
Najad Blue.
Seil med Berith og Frank og les Deres reisebrev.
Per-Gunnar Thoresen. En meget omfattende hjemmeside med mye båtrelatert stoff. Her kan du lese om alt fra installasjon av nye vinduer i båt til design av båt.
Ronnie’s hjemmeside. Om båten min «Dinos» – En Nordwest 900.
Selvbygd katamaran på tur. Voksent par i 60 årene på tur med selvbygd katamaran. Reiste fra Kristiansand 5 august 2013. Overvintrer i Alicante og fortsetter til Tyrkia til våren 2014.
S/Y Tomba.  Sidene beskriver et prosjekt som skal munne ut i en langturseilas tur/retur Bergen – Karibien over ett år. Vi er en famile på 2 voksne og 3 barn og vil skrive om våre opplevelser angående forberedelsene og gjennomføring av turen.
I tillegg vil sidene inneholde tips og erfaringer som vi ønsker å dele med andre.
Termaloma. Masse bilder av båter/skip – Fra fiskebåter til tankere.
Thea. Hjemmesidene til Thea – En NorDan Family 27
Thor Dahl rederi. Flott side som tar for seg Thor Dahl rederi – Bilder og historier.
Trudelutt. Hjemmesiden til en Saga 27, turer, linker, bilder og historier. Koselige sider. Anbefales.
Viking boats. Tanken og ønsket med denne entusiastsiden er å sette litt fokus på noe av det absolutt flotteste norsk plastbåt industri har levert – Et knutepunkt for Viking eiere.
Wikingboat. Vi er tre glade Wikingeiere som har startet en klubb for alle som eier en Wikingboat 21, 26 el. 28. Dette er en hyggeklubb og det er gratis å være med.

Danske båtrelaterte hjemmesider

Båtfolkets Hjemmeside.  Båter, utstyr, kjøp og salg.De glade seilere. Vi er en gruppe seilere som syntes det er deilig å seile. Vi seiler cruise sammen med våre respektive familier, men også regatta. Vi er alltid åpne for å gi intresserte mulighet for og delta på nevnte for på den måten å skape et mer interesse for seiling.Jette og Oles Maritimeside. Les mer om S/Y Tjow og våre båtturer på vår hjemmeside. Bilder med mer.Keni Photos. Bilder fra ulike turer verden over. Segla Fortissimo. Mest om båden FF-157, bådtypen Fortissimo / Marieholm 33 hjemhørende i Kerteminde Danmark. Spækkhuggeren. Bilder av min «Spækkhugger» og våre tokt.Y/S Bacardi. Om vår båt – Tegninger og bilder. Vi foretrekker ankerplasser i Danmark, Sverige eller Norge.

Svenske båtrelaterte hjemmesider

Kustguide. Oversikt over foreninger, kystkultur, forum, linker, kjøp og salg mm.
Sãlskapet Ångbåten, Gøteborg. Forening som tar vare på en gammel dampbåt.
Sheriff 600 Sidan. En svensk side med International atmosfære for Sheriff600-eiere i hela verden. Fakta, linker, bilder, medlemsregister og webforum.

Utenlandske

Comfortina 32eren. Tysk!
Kensington 1924. Et herlig stykke restaureringsarbeid.

elida

Elida, alle Kristnes Båt, har seilt i snart 50 år med det glade budskap: Joh. 3:16. Gjennom glad sang og musikk fra ungdom i alle aldre, lyder evangeliet langs kysten fra Finskebukten til Stadt. I løpet av denne tiden, har det som begynte med en visjon i Sverige, spredd seg til mer enn 20 land. Elida kom til Norge første gang i 1982.