Forsikring / Lån / Bank

Annet

Securmark. Ekstra sikkerhet ved tyveri. Gir rabatt på forsikringsavtalen – Mindre fare for å miste båt/motor.

Nordiske forsikringsselskap

Atlantica Båtforsikring. Representert i både Sverige og Norge samt er det største båtforsikringsselskapet i Norden for fritidsbåter. Selskapet har eksistert i 90 år.

Båtforsikreren. Vi har gjort det enkelt for deg som båteier. Fyll ut ET skjema og få 4 tilbud tilbake.

Nyforsikring. Vi finner den beste premien for deg som båteier. Tilbyr både forsikring og finansiering.
Pantaenius Lystfartøyforsikring. Et Dansk selskap som er populært blant Norske båteiere.

Quality Broker Online. Forsikringsmeglere for lystbåtforsikring

Finansiering

ABC Finans AS. Lån uten sikkerhet. Forbrukslån inntil 150 000. Lån til bolig. Inntil 100 % finansiering og refinansiering, samt gratis rådgivning.
BlueStep.
Alternativet for deg som vil låne penger, men som har vanskeligheter med å få lån hos de tradisjonelle bankene.

Forbrukslån fra Centum.
Lån fra kr. 10.000 – 150.000 uten sikkerhet.Svar på 20 minutter.
Finansa. Båtlån med lav rente.
Fokus Bank.
Fokus Nettbank er Norges sikreste Internettbank, sammen med tilsvarende løsninger fra Kredittkassen og Postbanken. Fokus Bank har, sammen med sin IT leverandør, arbeidet seriøst gjennom mange år for å finne et riktig sikkerhetsnivå som balanserer kostnader og nytte.

Forbrukslån.no Søk billig forbrukslån uten sikkerhet
GE Money Bank – Forbrukslån.
Vårt mål vil alltid være å ligge i forkant. Dermed blir vår egen utfordring å utvikle stadig bedre produkter og tjenester til våre kunder og samarbeidspartnere. I den sammenheng har jeg gleden av å presentere første steg i vår Internett-satsing.
Norwegian Broker. Norges største megler innen fritidsbåtforsikring. Usikker på båtforsikring ? Vi loser deg unna skjær i sjøen ! La oss hjelpe deg – Be om tilbud !
SpareBank 1. SpareBank 1-alliansens mål er å sikre den enkelte banks selvstendighet og regionale forankring. Alliansen har blitt et konkurransemessig fullverdig alternativ på nasjonalt og nordisk nivå. Vi fremstår i dag som en sterk, nordisk allianse.
Telefinans AS.
Telefinans as er landets ledende innen formidling av lån til forbruk og tilbyr blant annet FLEXILÅN som må sies å være landets mest fleksible forbrukslån. Nå får du også enda raskere svar på din søknad, og i løpet av høsten skal vi kunne besvare de fleste lånesøknader på få sekunder.
Voluntas AS.
Lån til alle formål. Vi representerer bla. Norges Link a.s, BNP Bank og Skandia Life Norge AS. Vi kan tilby våre kunder pantelån og meget interessante investeringsprodukter.

GE Money Bank i Norge er en filial av GE Money Bank AB som har hovedkontor i
Stockholm. Dette
svenske selskapet er et heleid datter-selskap av General Electric Capital Corporation med hovedkontor i Stam-
ford, Connecticut i USA, og inngår dermed også i General Electric konsernet. General Electric Company har vært notert på New York børsen helt siden starten av Dow Jones originalindeks i 1896.
GE Money Bank har 117 ansatte i Norge. Hovedkontoret ligger i Stavanger, og selskapet har også salgskontorer i Bergen, Bodø,
Kristiansund, Moss, Oslo, Tromsø og Trondheim. Våre
tjenester til forbrukerne
er forbrukslån, kredittkort/konto-kreditt, annuitetslån og kredittforsikring.