Norske Båtmeglere / Forhandlere

 

Danske MeglereSvenske Meglere

Aker Yachts AS. En landsdekkende båtmeglerkjede med kontorer i hele Norge.

Baatmegler1 AS.Landsdekkende båtmeglerkjede som fokuserer på lokal kunnskap, tilbyr salg av nye og brukte båter, service på båt og motor, opplag, transport sjø / land, finansiering, forsikring og alt som har med båt og båthold.

Baatkonsulenten AS.Båtkonsulenten har eksistert siden 2003, men daglig leder, Dag Fladvad har mer enn 25 års erfaring fra båt og båtliv. Vi kan hjelpe deg med det meste innen båt – og vårt mål er å gi deg et enklere, bedre, tryggere og mer økonomisk båtliv !

Båtbransjens Markedsplass. Europas største båtdatabase på Internett ?
Her finner du de aller fleste nye og eldre båter og motorer med bilder og opplysninger. Båter og motorer er linket til sine respektive firmaer i hele Norge i en kjempestor database. Oversikt over produsenter, importører og forhandlere.

Båtsenteret A/S. Landsomfattende bruktbåtformidling i Haugesund. Plastreparasjoner, slipp og utendørs opplag tilbys også.

Harstadmarina A/S. Autorisert bruktbåtmegler i Norboat. Formidler salg av brukte
båter for kunde. Selger båter over hele landet.

Hydra Aktiv A/S. Kjøpe eller selge båt ? Vi hjelper deg med prosessen.

Norgesbåt. Norgesbåt as fremstår i dag som en av landets mest moderne båtmeglere! Vi står for en fremtidsrettet lystbåtformidling, og legger stor vekt på trygghet ved kjøp og salg av bruktbåt.

Norsk Lystbåtformidling. Vårt firma er et av de ledende innen båtmegling i Norge. Vår lange erfaring kommer kundene til gode, og du gjør en trygg handel når du benytter oss som megler. På våre sider finner du et rikt utvalg av brukte og nye båter.

Norsk Båtsenter. Forhandler av Princess, Windy, Saga. Norsk Båtsenter as er også en av Norges ledende båtmeglere.

Sirenas A/S. Båtmegler og båtforhandler i Stavanger. Enerepresentant i Norge, og båtforhandler for følgende seilbåter: CR Yachts, CR 310, CR 371, CR 390 og CR 400 DS. Nordship, NS 35, NS 35 HT, NS 373, NS 35 DS og NS 38 DSC. Folkebåt, Kerteminde.

Telemark Lystbåtformidling. Telemark Lystbåtformidling ble dannet i Mars 1999, i de gamle lokalene til Herøya Båt og Fritid. Vi driver med formidling av lystbåter på oppdrag fra eier.

YACHTmegleren AS. Båter i Toppklasse!