Kano / Kajak / Roing

Elvepadling / Utleie

Oslo Elvesportsklubb. En klubb som hovedsaklig driver med elvepadling og rafting. Klubben har medlemmer i alle aldre, og padlere på alle nivåer.

Hjemmesider

Kanobygging 2000. Byggingen av Bob’s Special

Klubber og foreninger

Halden Padleklubb.
Norges Padleforbund.
Laksevåg Kajakklubb.
Norges Roforbund
Lillehammer Ro og Kajakklubb.
O
slo Kajakklubb.

Norske roklubber

Christiania Roklub
Lillehammer Ro og Kajakklubb.
Horten Roklub
Norske Studenters Roklub
Kristiansand Roklub.

Produksjon og salg av kano/kajakk

Aktiv Fritid AS. Utstyr og aktivitetstilbud for de kajakk interesserte.
Arne Hasle A/S. Produksjon av joller, kanoer og kajakker.
Arteca. Norges første trekano- og kajakkbyggeri. Vi bygger båten din slik du ønsker den. Vi tilbyer også byggesett.
Eian Fritid. Eian Fritid er et nyskapende og annerledes ressurssenter for padling og relaterte aktiviteter. Vi er Norges største kano- og kajakkforretning og produserer, importerer og selger kanoer og kajakker for alle formål.
Every Day Hero. Norsk Nettbutikk med kanoer og kajakker: Gjennomsiktige, sammenleggbare og oppblåsbare kanoer & kajakker. Leverer over hele landet.
Kajakk & Fritid. Vårt mål er markedets beste priser. På våre sider finner du det beste av hva som produseres av kajakker, kanoer og tilbehør.
Kajakknett. Norges største padlepostal – for den aktive padler.
Kanobutikken. Importerer og leverer direkte til deg uten mellomledd. Kanoer, Kajakker og «Kanopakker» leveres til hele landet.
Padlebutikken. Forhandler av kajakker fra Rotomod i Frankrike, SitOnTop, samt diverse utstyr – Alt til konkurransedyktige priser.
Padlespesialisten. Padlespesialisten AS er landsdekkende totalleverandør innen padleutstyr. Vi har en rekke kjente merkevarer innenfor hav/turpadling, elvepadling, konkurransekajakker og kano.
Watery. Vi er Skandinavias største nettbutikk for alt innen vannsport, SUP og svømming. Her kan du finne alt fra drybags og paddleboards til badetøy og flytehjelpemidler.

Aktiv Fritid AS
Helt fra starten i 1975 har vi testet og konstruert båter, samarbeidet med noen av verdens fremste produsenter, deltatt på messer i inn- og utland, utstyrt ekspedisjoner og samlet erfaring. Det er denne erfaringen du som kunde drar nytte av når du er på jakt etter ny padlevest, ekspedisjonsrigget havkajakk eller en familiekano. Med dagens teknologi kan interesserte  fra hele landet oppleve, kjøpe og lese om produkter, få råd og veiledning, og dra nytte av vår ekspertise.
God tur !