Sportsfiske

Fiske

Norske linker, sportsfiske

Finnmarksvidda. Fluefiske på Finnmarksvidda, turhistorier, bilder, fluer og forum
Fishbelly Norway. Salg av fiskelokker som imiterer levende agn.
Fiskerisiden.
Fiskersiden.no for deg som liker å fiske. Her finner du alt om de mest populære fiskeartene på både våre breddegrader og fra utlandet. Siden inneholder artikler, tips, fremgangsmåter, fluebinding og mye mer. I forumet kan du dele dine meninger med andre, selge og kjøpe brukt utstyr. Vi oppdaterer siden kontinuerlig, så det er alltid noe nytt. Hver måned presenteres en ny flue med komplett fluebinding.Fiskersiden – Møtested for fiskere på nettet.
Fisketips. Fiskeplasser på internett – Norsk side om fiske.
Fisketurer i Finnmarks natur. Bearbeidet og presentert av Odd Sven Andersen
Fiskeutstyr.
Tips og informasjon om fiskeutstyr til alle former for sportsfiske.
Fjordfiske. Det gode fiskeliv! Det du  trenger til kveite og havfiske

Gjeddefiske. Møtestedet på nett for fiskeinteresserte. Mange bilder av storfangst og fiskeslag. Gode fiskehistorier fra forskjellige fiskevann og fjorder. Både ferskvann og saltvannsfiske. Matoppskrifter linker.
Haukedalen Fiskeferie. Ørretfiske i Sunnfjord
Sportfiske.
Nyttig informasjon om sportsfiske i salt- og ferskvann. Fisketips for sportsfiske etter ørret, laks, torsk, sei, makrell med mer.
The Norwegian Flyshop. Guide til fluefiske.

Fiskeklubber

Bergen Havfiskeforening. En utmerket sportfiskeside laget av Bergen Havfiskeklubb.
Jæren Jakt og Fiskelag. Jæren Jakt- og Fiskelag, er en ideell organisasjon. Foreningens formål er å samle jakt-, fiske-, og friluftsinteresserte for i fellesskap bedre å kunne tilrettelegge forholdene for ansvarsbevist jakt, fiske og friluftsliv for allmennheten, og å tilstrebe at dette utøves på en miljømessig forsvarlig måte.
Norges Havfiskeforbund. Norges Havfiskeforbund ble startet i 1975 og har siden blitt et landsomfattende forbund. I dag er 46 klubber, med ca. 1500 medlemmer fordelt over hele landet, tilsluttet Norges Havfiskeforbund.
Sotra Havfiskere. Nystartet havfiskeklubb (2004) som har som mål å bygge videre på de erfaringene vi har om Offshore Havfiske og utøve andre aktiviteter innen havfiske.
Team Mjøsa.Trondheim Havfiskeklubb. Trondheim Havfiskeklubb består av medlemmer i alderen 14 til 75 år fra alle samfunnslag. Felles for oss alle er en stor interesse for sjø- og havfiske.
Televerkets Sportsfiskere. Televerkets sportsfiskergruppe ble stiftet i 1980 av ansatte i det som da het Televerket (nå Telenor). Vi er tilsluttet Norges Jeger og Fiske Forbund.

Svenske/Danske fiskeklubber

Predator. Vil du oppleve riktig tøfft fiske ? Ett fiske i verdensklasse? Uansett årstid og vann kan vi ta deg/Dere til de beste plassene.

Tips
Legg fisken i isvann om sommeren straks den er død da holder den seg som best. Nyfisket fisk skal skjermes mot solen og holdes fuktig. Fryses fisken hel med hode og innmat i isblokker / melkekartonger kan selv fet fisk som makrell holde seg lenge uten fare for transmak.
Skitt fiske !
laks

Norskekysten har mye å tilby den som søker rekreasjon i ferie og fritid. Samtidig er kysten virkeområde for en lang rekkenæringsaktiviteter knyttet til sjø, som transport, fiske og fangst
og fiskeoppdrett. Det er viktig – både for vår egen del og for våre etterkommere – at vi tar godt vare på naturressursene i våre kystområder.
På sjøen, som på land, er det vedtatt lover og regler som skal sikre en forsvarlig utnyttelse av ressursene og medvirke til at unødige konflikter unngås. På disse sidene har vi samlet en del viktige bestemmelser for fiske, jakt og ferdsel langs kysten. Vær oppmerksom på at det kan bli foretatt endringer i enkelte bestemmelser i løpet av året.

NetKnots.com
Knuter til fiske og båt.