Sportsfiske

Fiske

Norske linker, sportsfiske

Baardsen.no Anbefalt for deg.

Garnbua.no Garnbua er en familiebedrift som ble etablert våren 2005. Fra å være et lite lokalt utsalg på Lindesnes, har vi igjennom årenes løp fått nettbutikk og selger kvalitetsvarer til hele Norge. Varesortementet har også endret seg noe i løpet av årene, men fremdeles er det kvalitet som står i fokus hos oss når vi bestiller inn. Jarles erfraring som yrkesfisker setter standard for hva vi tar inn av varer. Spesielt kresne er vi på tauverk og bekledning som oljetøy, hansker og støvler. Varene du får kjøpt hos oss SKAL tåle tøft bruk.

gero.no Gero Sportsfiske AS ble etablert i Lillestrøm våren 1993.Vi har i alle år hatt fokus på et allsidig vareutvalg, og er i dag en av landets spesialbutikker mest omfattende vareutvalg. Vi er stolte av å drive en rendyrket spesialbutikk for sportsfiskere hvor service og kompetanse er viktig. Januar 2012 flyttet vi til nye og større lokaler på Åråsen stadion.

Skittfiske.no Skitt Fiske AS er opptatt av å være åpne og transparente i vår virksomhet. Vi tar åpenhetsloven på alvor og har implementert en rekke tiltak for å sikre at vi følger loven og gir våre kunder og samarbeidspartnere den informasjonen de har krav på.

Torshovsportsfiske.no DEN LILLE BUTIKKEN MED DET STORE UTVALGET. Torshov Sportsfiske er en av Norges eldste sportsbutikker. Vi hjelper et bredt spekter av kunder – fra førstegangsfiskere til erfarne sportsfiskere.

 

 

 

Fiskeklubber

Bergen Havfiskeforening. En utmerket sportfiskeside laget av Bergen Havfiskeklubb.

Harstadjff.no Her på Harstadjff.no kan du lære mer om jakt, fiske, jaktklubber og alt imellom. Vi brenner for jakt og fiske i norsk natur, og ønsker å dele engasjementet vårt med deg, enten du er nybegynner eller erfaren jeger.

Jæren Jakt og Fiskelag. Jæren Jakt- og Fiskelag, er en ideell organisasjon. Foreningens formål er å samle jakt-, fiske-, og friluftsinteresserte for i fellesskap bedre å kunne tilrettelegge forholdene for ansvarsbevist jakt, fiske og friluftsliv for allmennheten, og å tilstrebe at dette utøves på en miljømessig forsvarlig måte.

njff.no Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. Vi har rundt 120.000 medlemmer, fordelt på 550 lokalforeninger og 19 regionlag.

Fiskeguiden.no

Norges Havfiskeforbund. Norges Havfiskeforbund ble startet i 1975 og har siden blitt et landsomfattende forbund. I dag er 46 klubber, med ca. 1500 medlemmer fordelt over hele landet, tilsluttet Norges Havfiskeforbund.

 

Svenske/Danske fiskeklubber

Sportfishtackle.no Söder Sportfiske er den ledende utstyrsbutikken i Sverige. 2016 og 2017 ble vi kåret til «Gasellbedrift» av Dagens Industri og samme år mottok vi prisen «Superbedrift» av Veckans Affärer, noe vi er veldig stolte av. Vi er for tiden 24 heltidsansatte som alle er borte i sportsfiskets verden.

Predator. Vil du oppleve riktig tøfft fiske ? Ett fiske i verdensklasse? Uansett årstid og vann kan vi ta deg/Dere til de beste plassene.

Tips
Legg fisken i isvann om sommeren straks den er død da holder den seg som best. Nyfisket fisk skal skjermes mot solen og holdes fuktig. Fryses fisken hel med hode og innmat i isblokker / melkekartonger kan selv fet fisk som makrell holde seg lenge uten fare for transmak.
Skitt fiske !
laks

Norskekysten har mye å tilby den som søker rekreasjon i ferie og fritid. Samtidig er kysten virkeområde for en lang rekkenæringsaktiviteter knyttet til sjø, som transport, fiske og fangst
og fiskeoppdrett. Det er viktig – både for vår egen del og for våre etterkommere – at vi tar godt vare på naturressursene i våre kystområder.
På sjøen, som på land, er det vedtatt lover og regler som skal sikre en forsvarlig utnyttelse av ressursene og medvirke til at unødige konflikter unngås. På disse sidene har vi samlet en del viktige bestemmelser for fiske, jakt og ferdsel langs kysten. Vær oppmerksom på at det kan bli foretatt endringer i enkelte bestemmelser i løpet av året.

NetKnots.com
Knuter til fiske og båt.